Dag 6 naar Los Arcos, 22km
Door: AlexB
Blijf op de hoogte en volg Alex
18 Mei 2017 | Spanje, Los Arcos
Voor vandaag is er regen voorspeld, maar het regent nog niet. Wel neem ik voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat spullen nat worden. Na 3km komen we door Irache, daar is een fontein met rechts water en links rode wijn. Ondanks dat het net 7.00 uur is geweest smaakt de wijn prima. Anton leent ons zijn schelp om het traditioneel op te drinken.
Na anderhalf uur lopen begint het te regenen. De rugzak is goed beschermd, maar mijn broek en schoenen zijn binnen 5 minuten helemaal nat.
Ik loop een tijdje met Andrea (20) uit Boston op. Na een tijdje is het zo koud. Mijn handen helemaal verkleumd. Na 11 km in de regen komen we om 11.30 in Los Arcos aan. De albergue die we op het oog hebben gaat pas om 13.00 uur open dus we gaan naar een bar/restaurant om op te warmen.
De barman is een fan van Rammstein. Prima om warm mee te worden.
Om 12.30 gaan Ingola en ik in de rij staan. De deur gaat open: er zijn nog maar 2 plekken, de rest is gereserveerd! We bellen een alternatief en reserveren voor 5 personen.
Wat voelt dat goed, weer droge kleren aan. De rugzak met vuilniszak er in heeft het gehouden. Alles is nog droog.
18 Mei 2017 - 22:06
Herman Boon:
Keep on going Alex ! -
18 Mei 2017 - 23:39
Lucie:
Dag Alex,
Lilian vertelde me van jouw avontuur en van je blog.
Wat gaaf, ik volg graag je verhalen. Heel veel succes, mooi weer en plezier gewenst!
Hartelijke groet, Lucie (collega van Lilian) -
19 Mei 2017 - 00:57
Annette:
Hoi Alex, ben pas nu erbij gekomen. Wat is het toch bijzonder zo een tocht te maken. 17 verschillende nationaliteiten, alle met het doel om Santiago te bereiken. Dat verbind met elkaar. Ik hoop dat het weer beter gaat worden en dat je geen spullen meer laat liggen. Ik kan me voorstellen dat je zo min mogelijk kleren bij je hebt, want alles moet je elke dag dragen... daarom kun je ook niets missen. Ik wens je verder een goede reis en aardige mensen op de weg die niet snurken 's nachts. Lieve groet, Annette -
21 Mei 2017 - 10:48
Lilian:
Foto "net voor de regen" vind ik mooi!